IT SUCKS BEING IGNORED BY THE ONE PERSON WHO MEANS THE WORLD TO YOU

 
herreguuud vad trött jag är, går upp vid 6 varje dag och kommer hem från jobbet vid halv 5. Vill aldrig mer ha sommarjobb, vill ha sommarloov ju, sova länge på morgonen och vara ute länge om kvällarna med alla kompisar.. åh vad trött jag blir, haha.. men idag är jag ledig för en gångs skull, så det är gutt! och så åker jag ju till mallorca om två veckor, så får se fram emot det istället! 

MIDSOMMAR

 
 
 
 
Midsommarafton igår började klockan ett hos mina kusiner ute på landet, där var det massa folk och massa söta barn. Efter mat, tårta och roliga lekar åkte jag till Issa för lite partyyy och sådär. Efter några timmar åkte jag och Thilda vidare till Angelica. Ja, kvällen var helt okej, hade kunnat bli bättre. Men ha det så gutttt!

SOMMARLOV

sommarloooov, fyfan så skönt alltså! ett år på gymnasiet har gått så jävla fort, kan knappt fatta att det är lov.. haha jajaaa imorgon börjar jag jobba, så det blir väl inget riktigt sommarlov för mig om jag ska gå upp tidigt varje dag.. men det blir nog kul ändå! På skolavslutningen var vi hos issa och firade henne för hon fyllde år, det var jättekuuul! Snart ska jag pallra mig vidare till henne för att hämta lite saker och ta ner det där förbannade partytältet.. ja men ha det så göttttt

RSS 2.0