00:00

gutt att inte kunna sova.. är svintrött men det går inte, det låter ju som om hela huset ska blåsa sönder.. plus att jag ligger och tänker på veckan som kommer, ser inte fram emot den.. jaja godnatt!!


MY BIRTHDAY



fyller år idaaag!!! glad att äntligen bli lika gammal som alla andra! haha, snart kommer släkten, så ska gå och fixa det sista!

JUST BE TRUE TO WHO YOU ARE



fiiiiina sommarkläder! när det är såhär äckligt väder ute som det är nu så får man drömma och längta till sommaren!! en resa till thailand skulle inte heller sitta fel just nu..

SECRETS



hittade en gammal bild.. tjockaste ansiktet jag sett typ.......
öppet hus idag i skolan, jobbigt med skola på en lördag, men är iallafall ledig på måndag och då är det också min födelsedag! ikväll blir det en hemmakväll, var längesen.. men kanske träffar alice och bella lite senare. Ska umgås lite med mamsen nuuu!!



ONE AND ONLY

Har precis klippt mig, skönt att bli av med det slitna men nu är det jättekort.. jaja, nu ska jag plugga och gråta en skvätt. BYE

Adele – One And Only 


FREDAG 11-11-11



suuuperskönt med fredag!! ikväll ska jag hem till alice med bella och angelica! laga mat o sådär.
adiooos


22:49

Helt okej dag i skolan. Efter skolan blev det en fika med tjejerna på stan. Sen har jag bara pluggat resten av dagen.. Men nu ska jag sova!


FREDAG

Hmm.. känns ju bra att sitta här i en lägenhet i stockholm när alla mina kompisar är hemma och ute och festar.. kan ju säga att jag är lite avis.. men jag klarar mig här i stockholm, bästa staden och bästa affärerna. Har haft en bra dag på stan och imorgon väntar en till. Hoppas ni får en bra helg!!


STOCKHOLM



har precis packat färdigt så nu åker jag och mamma till huvudstaden!

ÅSTRÖMS

Snart åker jag mot stan för att äta lite mat på åströms. Hoppas ni får en toppenkväll!!


1 november

Redan 1 november, det går ju sjukt fort. Detta är också min månad, fyller äntligen 16, men alla mina kompisar fyller ju snart 17, så då var det inte så kul längre.. haha.. men jaja, var hos bella igår med alice och angelica, sov även där. Alice och jag åkte in till stan idag och sen hem till mig och kollade film. Nu ska jag äta sen ska jag nog till alice, träffa henne igeen, haha men det är awesome!!! Ha det bra!


RSS 2.0