+++



freeeedag!! ikväll blir det fredagsmys med alice och angelica, idol o mat o sådääär! men nu innan ska jag på kalas till min fina kusin som fyller år!

PLUGGAR

Sitter ute på balkongen i det varma vädret och pluggar historia. Så sjukt tråkigt.. skrivit en novell i svenskan också som har tagit i princip hela dagen. Men nu är det klart iallafall och imorgon är det fredag!! Ska plugga vidare, ha det bra!


I KNOW THINGS WILL GET BETTER



redan torsdag, tycker veckorna går så himla fort! vilket är bra såklart. Fick sluta halv 12 idag, ganska skönt. Men nu måste jag plugga resten av dagen så jag inte behöver göra det imorgon. Slutar tidigt imorgon också och när jag kommer hem åker jag till Göteborg med Sanna! kommer bli aweeesome!! ha det bra!

And your arm felt nice wrapped ’round my shoulder
I had a feeling that I belonged
I had a feeling I could be someone

FREDAG



glad för att det är fredag. Veckorna går ju så sjukt fort. Ikväll ska jag nog bara va hemma med familjen och ta det lugnt. Var ett tag sen.. men ska iväg och äta med mamma nu ♥ ha det bra!!

2011-09-10



träffade Thilda igår med Sanna vilket var ett bra tag sen! var ute och åt på cecil och pratade osv. Åkte sen hem till Sanna och sov där, och imorse vaknade jag av att jag mådde jättedåligt. Ont i halsen och huvudet, feber också tror jag. Inte kul alls. Men mår bättre nu så ikväll ska jag hem till Angelica med Bella. Sen får vi se vad som händer! Ska sova lite nu. ha det braa!!


RSS 2.0