LÖRDAG 20:58



är väldigt seg idag, och vädret är ju inte bättre. Tur att jag åker till Spanien på måndag så jag slipper det här vädret. Min dag har bestått av film och cooola, typ.. men ha det braaa!

TRÖTT



är sjukt trött idag, sovit med sanna och thilda för många dagar i rad nu, haha.. så ikväll kommer jag nog somna tidigt. Sitter och myser i min rosa ziperall som jag fick av mamma på skolavslutningen!

PICS

























                                                                  ♥♥♥♥

Första riktiga dagen på sommarlovet. Har inte riktigt fattat än att det är sommarlov och att jag aldrig mer kommer komma tillbaka till Vallhalla och gå i samma klass som dessa personer. Som sagt kommer det tårar då och då men det är också sjukt skönt med sommarlov. Ska inte prata mer om detta men jag tror alla känner likadant. Ska bara njuta av det långa lovet nu och umgås så mycket jag kan med klassen. Och snart åker jag till Spanien!!








19:12



Alla prov och läxor är avklarade, nu väntar jag bara på sommarlovet som börjar om en vecka! Massa kul i skolan nästa vecka också. Nu åker jag hem till Sanna med Thilda för att sova där inatt, ha det bra! ♥

RSS 2.0