TILLSAMMANS



nu består mina dagar av träning och plugg typ. träffar sanna lite ibland också, eller nästan varje dag faktiskt.. haha! saknar min gamla klass jättemycket. deppig är jag också, fast vet inte varför.. haha assååå




finasteee anguuu!! ♥

Var ute igår en sväng. Men hände inte så mycket.. fast ganska okej ändå. Imorgon börjar skolan igeeeen, andra veckan. Och jag är redan trött på det.
Men ha det så braa!!


FÖRSTA SKOLDAGEN



första skoldagen idag på stagneliusskolan. men kände att det var för jobbigt att pendla, så nu har jag bytt till oscarsgymnasiet igen.. haha! inte lika kul men det blir nog bra ändå. snart kommer sanna hit och sover här.
ha det bra!!


19:30



Boy I think about it every night, and day
I'm addicted, want to jump inside your love
I wouldn't want to have it any other way
I'm addicted, and I just can't get enough

MAGGIO ♥



haft två superbra dagar i kalmar med bellls och alla andra fina vänner! Veronica Maggio var typ bäst!! snart kommer bella hit igen, tror det blir en hemmakväll med film osv. ha det bra!

SPANIEN



åh vill tillbaka till spanien, åka ifrån den här stan ett tag igen.. skulle vara behövligt! sommarlovet har gått sjukt fort. Var ju nyss skolavslutning känns det som, men nu börjar skolan om bara ca två veckor.. åh vill inte börja någon skola alls.. haha vad jobbigt allt blev. Men får väl njuta dom sista dagarna som är kvar nu och umgås så mycket som möjligt med alla som ska flytta hit och dit..
pusss ♥


SHELLEY



ser hela stan sjunka
som titanic med alla ljusen tända
åh, en sån där natt då vi behöver någonting
som hjälper en över svarta vatten





2011-08-06



ska grilla lite nu med familjen och grannarna. Sen ska jag förmodligen ut med bella och några fler. Äta nuuu, ciao ♥

RSS 2.0